Erikoiskuljetukset, kaivinkonetyöt ja metsäkonetyöt ammattitaidolla Pellosta koko Lappiin

Ota yhteyttä

Veljekset Rautio Oy tarjoaa erikoiskuljetukset, muut kuljetukset, kaivinkonetyöt ja metsäkoneurakoinnin ammattitaidolla koko Lapin alueella ja tarvittaessa kauempanakin. Meiltä saat sekä kokeneen ja osaavan henkilökunnan että kaiken urakassa tarvittavan kaluston tarpeidesi mukaan!

Perheyrityksen luotettavaa palvelua

Veljekset Rautio Oy on vuodesta 1956 lähtien toiminut perheyritys, jonka kotipaikka on Pellossa, Lapissa. Palvelemme asiakkaitamme luotettavasti ja vahvalla osaamisella kaikissa töissämme.

 

Toimintamme alkoi traktoriurakoinnista, mistä se laajeni myöhemmin metsäkoneurakointiin ja mitä erilaisimpiin kuljetuksiin. Yrityksemme alkuvuosina kuljetimme traktorimme ja työkoneemme aina kulloisellekin työmaallemme, mutta toiminnan laajennuttua tarjoamme kuljetuspalveluja kattavasti myös asiakkaillemme, aina hakkeen kuljetuksista erikoiskuljetuksiin. Me hoidamme myös kaivinkone- ja metsäkoneurakkasi taatusti sovitussa aikataulussa ja viemme lastisi turvallisesti perille.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kattavat kuljetuspalvelut – myös erikoiskuljetukset liikenteenohjauksineen

Yrityksemme hoitaa lavetti- ja erikoiskuljetukset sekä hake- ja turvekuljetukset turvallisesti alusta loppuun. Meille haasteelliset työt ja kohteet ovat arkipäivää, sillä olemme laajentaneet toimintaamme vaativiin ja ammattipätevyyttä vaativiin erikoiskuljetuksiin.

 

Hoidamme erikoiskuljetukset kokonaisuudessaan, joten meiltä saat tarvittavan kaluston kuljettajineen. Huolehdimme myös erikoiskuljetusten liikenteenohjauksesta, ja meillä on etuauton ajamiseen vaadittavat luvat.

Tutustu tarkemmin kuljetuspalveluihimme tästä

Kolme hyvää syytä valita yrityksemme

Perheyrityksen luotettavaa palvelua, Veljekset Rautio Oy, Pello, Lappi

Perheyrityksen luotettavaa palvelua

Vuodesta 1956 lähtien toiminut perheyrityksemme palvelee sinua luotettavasti.

Joustava palvelu, Veljekset Rautio Oy, Pello, Lappi

Joustavuutta

Saat meiltä tarpeidesi mukaan joustavaa palvelua. Pystymme auttamaan sinua nopeallakin aikataululla.

Monipuolinen palvelutarjonta, Veljekset Rautio Oy, Pello, Lappi

Monipuoliset palvelut

Saat meiltä monipuolisen kattauksen kuljetus-, kaivinkone- ja metsäkonepalveluita koko Lapin alueelle.